

E: info@bostonworldschool.com W: www.bostonworldschool.com Survey No, 13/14/15/19, Next to Hills & Dales, NIBM Annex, Hole Wasti, Undri, Pune - 60 +91 98230 27363 / 98231 27363



## ONLINE SUMMATIVE ASSESSMENT-1 TIME TABLE -October 2020

## Grade 1

DAY DATE	SUBJECT	SUBJECT CODE	TIMINGS	DURATION			
Wednesday 7 <sup>th</sup> October 2020	FRENCH P1	-	09:00 a.m. – 09:45 a.m.	45 minutes			
	FRENCH P2	-	10:30 a.m. – 11:30 a.m.	1 hour			
Thursday,8 <sup>th</sup> October 2020- Study leave							
Friday, 9 <sup>th</sup> October2020- Study leave							
	Saturday, 1	0 <sup>th</sup> October 202	20				
Sunday, 11 <sup>th</sup> October 2020							
Monday 12 <sup>th</sup> October 2020	HINDI P1	-	09:00 a.m. – 09:45 a.m.	45 minutes			
	HINDI P2	-	10:30 a.m. – 11:30 a.m.	1 hour			
Tuesday, 13th October 2020- Study leave							
Wednesday, 14th October 2020- Study leave							
Thursday 15 <sup>th</sup> October 2020	MATHEMATICS P1	0845	09:00 a.m. – 10:00 a.m.	1 hour			
	MATHEMATICS P2	0845	11:00 a.m. – 12:30 p.m.	1h 30m			
Friday, 16th October 2020- Study leave							



E: info@bostonworldschool.com W: www.bostonworldschool.com Survey No, 13/14/15/19, Next to Hills & Dales, NIBM Annex, Hole Wasti, Undri, Pune - 60 +91 98230 27363 / 98231 27363



Saturday, 17th October 2020							
Sunday, 18th October 2020							
Monday 19 <sup>th</sup> October 2020	EVS P1	0846	09:00 a.m. – 09:45 a.m.	45 minutes			
	EVS P2	0846	10:30 a.m. – 11:30 a.m.	1 hour			
Tuesday, 20th October 2020- Study leave							
Wednesday 21 <sup>st</sup> October 2020	ICT P1	8984	09:00 a.m. – 09:45 a.m.	45 minutes			
	ICT P2	8984	10:30 a.m. – 11:30 a.m.	1 hour			
Thursday, 22 <sup>nd</sup> October 2020- Study leave							
Friday 23 <sup>rd</sup> October 2020	ENGLISH P1	0844	09:00 a.m. – 09:45 a.m.	45 minutes			
	ENGLISH P2	0844	10:30 a.m. – 11:30 a.m.	1hour			



E: info@bostonworldschool.com W: www.bostonworldschool.com Survey No, 13/14/15/19, Next to Hills & Dales, NIBM Annex, Hole Wasti, Undri, Pune - 60 +91 98230 27363 / 98231 27363



## **PLEASE NOTE:**

- The duration for Mathematics paper is different i.e. 1 hour for Paper 1 and 1 hour 30 minutes for Paper 2.
- The examination will be conducted through 'Google forms' (The subject teachers will explain the variations for Mathematics, English, Hindi and French papers)
- Students need to log in 15 minutes prior to the Examination timings. Entry will be denied to those logging in after the stipulated time.
- Students have to strictly wear school uniform and keep their videos on and microphone mute while the exam is in progress.
- Resubmission of paper will be turned off by the faculties, so make sure to check the paper befor submitting.
- Students have a study leave on days when they do not have a specific paper.
- Please ensure that all pending dues towards the school are paid by 28<sup>h</sup> September, 2020, failing which your ward will not be allowed to sit for theTerm Exam.
- Please make a note of the following Important dates:-

Day	Date	Particulars	
Tuesday	6 <sup>th</sup> October 2020	Preparatory Leave for Examinations	
Wednesday	28 <sup>th</sup> October 2020	Term -2 Begins	
Friday	6 <sup>th</sup> November 2020	Open house for parents	

Ms Smita Kamble Ms Rupali Sharma (Admin Dept )	Ms Neha Subhedar (Checkpoint Coordinator )	Ms Fozia Ashraf (IGCSE/ A LevelCoordinator)	Ms. Anita Kaul (HSC Coordinator)

Ms. Bharti Dhar (**Principal**)